fbpx

Teljesálarc ózon szűrőbetéttel

39.900 Ft Bruttó ár (nettó 31.417 Ft+ÁFA)

Cikkszám: DRGXP6300 Kategória:

Leírás

A bruttó 39 900 Ft-os vételár csak akkor érvényes, ha ózongenerátor készüléket is nálunk vásárol. Ózongenerátor nélkül a termék bruttó vételára 49 900 Ft. A szállítási költség minden esetben ingyenes.

A teljesálarc használatával nem szükséges megvárni, hogy az ózon gáz koncentrációja lecsökkenjen az egészségügyi határérték alá. Az álarcot viselve a készülékért be lehet menni egyből a kezelés után és át lehet vinni a következő helyiségbe. Ez főként annak fontos, aki hivatásszerűen végez ózonos fertőtlenítést. Ezen Vásárlóink a legújabb kiegészítőnkkel időt tudnak spórolni.

Dräger X-plore® 6300 egyszűrős, teljesálarc ózon szűrőbetéttel.

20 ppm ózon koncentrációig.

A termék tartalmazza az ózon szűrőbetétet, így azonnal használható.

Alumínium tokozású szűrőbetét: a műanyag tokozású szűrőbetétekkel ellentétben a nálunk kapható alumínium tokozású betét jól mutatja, ha a filtert olyan külső behatás érte, ami problémát jelentene a későbbiekben a szűrés minőségében.

Biztonságos és kényelmes illeszkedés: Az álarctest tartós és bőrbarát EPDM-ből készül, kétrétegű arctömítéssel és háromszoros tömítési éllel, amely biztonságos és kényelmes illeszkedést nyújt minden arctípushoz.

Széles látómező: A karcálló és torzításmentes PMMA Plexiglas látómező 180 fokos széles látószöggel garantálja az akadálymentes kilátást.

5 pontos fejpánt: A kényelmes ötpontos fejpánt nemcsak az álarc könnyű és gyors felvételét biztosítja, de elég széles ahhoz is, hogy a viselő fején a nyomáspontok kialakulását megakadályozza.

EN 148-1 szabvány szerinti Rd40 csatlakozómenet

Elérhetőség: Raktáron, szállítás 2 munkanapon belül. Ingyenes szállítás