fbpx

Garancia

 

Termékpalettánk fejlesztésekor a tartósság az egyik fő szempont volt. Minőségi alkatrészek és robusztus kialakítás, ez lehetne akár a mottónk is. A garancia idejének meghatározásakor így nem sokat kellett mérlegelnünk. A jogszabályban előírt 1 év jótállási időt nyugodt szívvel felemeltük 3 évre.

 

Miért jó ha magyar gyártótól vásárol?

 

A “3 év garancia” kifejezés sok mindent jelenthet. Biztosan sokan tapasztalták már, hogy egy garanciaidőn belüli javíttatás is mekkora macerával járhat. Kiderül a hiba, el kell juttatni a szervizbe, ki kell várni a javítást. Ez sokszor hosszú hetekig is eltart, ezen időszak alatt pedig nem tudják használni az adott készüléket.

A forgalmazók nagy része távoli országokból szerzi be az ózongenerátorokat. Ha garanciális hiba van a készülékben, többségüknek le kell rendezniük a külföldi gyártóval a garanciális ügyintézést, ami nyilván hosszadalmas és macerás folyamat. Ön pedig ez idő alatt egy dolgot tehet: vár.

Mi viszont itt vagyunk az Ön országában, készülékünk minden alkatrészéből terjedelmes a raktárkészletünk.  Mi terveztük, mi gyártjuk, mi is javítjuk ha kell. Gyorsan.

 

Mire vonatkozik a 3 év garancia?

 

Az ózongenerátorokban egyetlen alkatrész van, ami idővel elhasználódik: az ózonlap. Ennek élettartamáról és cseréjének menetéről bővebben ide kattintva olvashat.
Aki 1-2 naponta 2 órát használja a készüléket, annak közel 8 évig is működhetnek kifogástalanul az ózonlapok. Aki viszont napi 8-10 órát használja, annak akár 1,5 éven belül elérkezhet az ózonlap csere.
Ilyen alkatrészekre nem szokás garanciát adni, hiszen ezek használattól függően romlanak el. Mi azonban nem követjük a trendet, így az ózonlapokra is 1 év garanciát vállalunk.

Az ózonlapokon kívül pedig az összes többi alkatrészre érvényes a 3 év garancia.